România e vie! Peste 5.000 de turiști la schi și snowboard în stațiunea Straja, cozi mari la instalații

România e vie! Peste 5.000 de turiști la schi și snowboard în stațiunea Straja, cozi mari la instalații

Peste 5.000 de turiști au venit în stațiunea montană Straja din județul Hunedoara în acest week-end, potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, citat de  Ziarul Exclusiv .

Pârtiile de schi din Straja au cea mai mare lungime din țară, iar în acest week-end turiștii au stat zeci de minute la coadă la instalațiile din stațiune.

În acest week-end sunt deschise aproape toate pârtiile, iar telegondola și instalațiile de cablu sunt deschise integral.

Staţiunea Straja are 12 pârtii de schi, cu o lungime totală de 26 km. Pe 20 km funcționează și instalații de zăpadă artificială. Fiecare pârtie este echipată cu instalaţie de transport pe cablu, iar cinci dintre acestea beneficiază şi de instalaţie de nocturnă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...