România LOR! Ăsta, fost ȘEF DE PENITENCIAR, are CEA MAI MARE PENSIE din România!

România LOR! Ăsta, fost ȘEF DE PENITENCIAR, are CEA MAI MARE PENSIE din România!

Gheorghe Bălășoiu, un fost șef de penitenciar din județul Argeș, încasează cea mai mare pensie din România.

În fiecare lună acesta primește aproximativ 34.000 de lei, adică în jur de 8.000 de euro. Pensionarul de lux a lucrat mai întât în magistratură, apoi a fost şef al Penitenciarului Colibaşi.

Dar surpriză! Fix înainte să iasă la pensie, în 2005, a fost încadrat iar ca procuror. Bălăşoiu a stat doar două săptămâni la Curtea de Apel Piteşti, dar s-a asigurat astfel că pensia nu îi va fi modficată, potrivit unei note a departamentului de resurse umane al CSM.

În ultimul an de muncă, Bălășoiu a renunțat la concediul de odihnă și culmea, a avut și foarte multe deplasări în interes de serviciu.

De ce este important acest lucru? Pentru că banii pentru deplasări şi concediu s-au adunat la salariul din ultima lună, luat în calcul pentru stabilirea pensiei. Și astfel a ajuns domnul procuror să ia o pensie de 34.000 de lei.

De menționat că magistrații au regim special. Ei, spre deosebire de restul bugetarilor, iau pensie 80% din salariu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...