România, „tremură“ încă din luna iulie: CFR joacă, diseară, pentru a evita o ruşine colosală

România, „tremură“ încă din luna iulie: CFR joacă, diseară, pentru a evita o ruşine colosală

CFR Cluj a obţinut doar o remiză albă, săptămâna trecută, cu „redutabila“ Pyunik Erevan, campioana din Armenia! Iar diseară (ora 21.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1), pe teren propriu, va ataca calificarea în turul II preliminar, unde ar da de Dudelange (Luxemburg). Această formaţie a trecut de KF Tirana (Albania) în „dublă“ manşă: 1-0 în tur pe teren propriu şi 2-1 în retur, în deplasare.

Până să ajungă în turul II preliminar însă, CFR trebuie să se debaraseze de Pyunik. Pentru a fi sigură de prezenţa în grupele unei competiţii UEFA, formaţia din Gruia trebuie să treacă de primele două tururi preliminare din Liga Campionilor. Apoi, şi dacă ar pierde în turul III preliminar şi, mai departe, ar fi învinsă şi în play-off-ul Ligii Europa, CFR va avea garanţia că va „ateriza“ în grupele Conference League. Adică, unde a fost şi anul trecut.

Calificarea în grupele Conference League e premiată cu 3 milioane de euro, sumă la care se adaugă cele pentru punctele acumulate, plus o cotă din market pook (socotită de UEFA, ulterior).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante