Românii sunt vigilenți!/Un vâlcean, care a plecat de acasă, deși era izolat la domiciliu, a fost bătut de un vecin

Românii sunt vigilenți!/Un vâlcean, care a plecat de acasă, deși era izolat la domiciliu, a fost bătut de un vecin

Un bărbat din comuna vâlceană Laloşu, care a plecat de acasă, deşi era în izolare, a fost bătut de un vecin care l-a văzut pe stradă. Vâlceanul plecase la primărie să ia o adeverință, potrivit Mediafax.Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, bărbatul a ajuns din Italia în data de 2 martie şi era în izolare la domiciliu. Miercuri, acesta a ieşit din casă, fără acordul autorităţilor, şi a plecat la Primăria Laloşu pentru a lua o adeverință.

Pe drumul spre casă, acesta a fost văzut de un vecin care l-a luat la bătaie, reproșându-i că a ieşit din casă, deşi nu avea voie.

„În cursul zilei de astăzi, bărbatul a plecat de acasă la Primăria Laloşu pentru a ise elibera o adeverinţă. Fiind trimis acasă, acesta a fost agresat fizic, când revenea spre locuinţă, de un bărbat, pe motiv că a părăsit locuinţa şi a mers la primărie în perioada de izolare. Celor două persoane le-au fost întocmite dosare penale", a declarat Loredana Sandu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, bărbatul agresat este cercetat penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor", iar vecinul său pentru „loviri şi alte violenţe".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Așa o fi?

5 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei