Românii sunt vigilenți!/Un vâlcean, care a plecat de acasă, deși era izolat la domiciliu, a fost bătut de un vecin

Românii sunt vigilenți!/Un vâlcean, care a plecat de acasă, deși era izolat la domiciliu, a fost bătut de un vecin

Un bărbat din comuna vâlceană Laloşu, care a plecat de acasă, deşi era în izolare, a fost bătut de un vecin care l-a văzut pe stradă. Vâlceanul plecase la primărie să ia o adeverință, potrivit Mediafax.Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, bărbatul a ajuns din Italia în data de 2 martie şi era în izolare la domiciliu. Miercuri, acesta a ieşit din casă, fără acordul autorităţilor, şi a plecat la Primăria Laloşu pentru a lua o adeverință.

Pe drumul spre casă, acesta a fost văzut de un vecin care l-a luat la bătaie, reproșându-i că a ieşit din casă, deşi nu avea voie.

„În cursul zilei de astăzi, bărbatul a plecat de acasă la Primăria Laloşu pentru a ise elibera o adeverinţă. Fiind trimis acasă, acesta a fost agresat fizic, când revenea spre locuinţă, de un bărbat, pe motiv că a părăsit locuinţa şi a mers la primărie în perioada de izolare. Celor două persoane le-au fost întocmite dosare penale", a declarat Loredana Sandu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, bărbatul agresat este cercetat penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor", iar vecinul său pentru „loviri şi alte violenţe".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…