ROMATSA a atribuit un contract de 3,3 milioane lei pentru achiziția de echipament de comunicații

ROMATSA a atribuit un contract de 3,3 milioane lei pentru achiziția de echipament de comunicații

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a atribuit companiei Rohde& Schwarz Romania SRL un contract de 3,3 milioane lei, fără TVA, pentru achiziția de echipament de comunicații, conform unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul vizează achiziția de ''stații radio VHF compatibile VoiP și 8,33 KhZ'' și a fost atribuit în data de 11 februarie, prin negociere, fără anunț de participare. Compania contractantă a justificat alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare prin faptul că ''lucrările, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice''.

Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 3,5 milioane lei, fără TVA.

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian — ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Are statut de regie autonomă autofinanțată de importanță națională, deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian și nu primește de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectului de activitate sau pentru realizarea programului de investiții și dezvoltare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...