ROMATSA a atribuit un contract de 3,3 milioane lei pentru achiziția de echipament de comunicații

ROMATSA a atribuit un contract de 3,3 milioane lei pentru achiziția de echipament de comunicații

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a atribuit companiei Rohde& Schwarz Romania SRL un contract de 3,3 milioane lei, fără TVA, pentru achiziția de echipament de comunicații, conform unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul vizează achiziția de ''stații radio VHF compatibile VoiP și 8,33 KhZ'' și a fost atribuit în data de 11 februarie, prin negociere, fără anunț de participare. Compania contractantă a justificat alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare prin faptul că ''lucrările, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice''.

Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 3,5 milioane lei, fără TVA.

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian — ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Are statut de regie autonomă autofinanțată de importanță națională, deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian și nu primește de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectului de activitate sau pentru realizarea programului de investiții și dezvoltare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

3 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Foarte interesante amănunte!