Ronaldo, gest golănesc: Se cere expulzarea sa din Arabia Saudită VIDEO

Ronaldo, gest golănesc: Se cere expulzarea sa din Arabia Saudită VIDEO

Cristiano Ronaldo a dat ultimele sale goluri pentru Al-Nassr Riad pe 4 aprilie, o dublă în victoria cu Al-Adalah, scor 5-0. De atunci, atât starul portughez, cât și echipa sa sunt pe... zero! Pentru că, în ultimele două partide, Al-Nassr n-a mai marcat, înregistrând o remiză albă și o înfrângere. Și a pierdut și șefia clasamentului, situație care a făcut deja o mare victimă, după cum Adevărul a scris aici.

Pe fondul acestei crize, Ronaldo a început să-și facă propriile sale crize de nervi. Pe teren, sub ochii colegilor, arbitrilor și spectatorilor. Primul episod de acest gen l-a și transformat în subiect de bășcălie, după cum Adevărul a arătat aici. Apoi, duminică seară, lusitanul a luat-o razna pe teren, făcând un fault care l-a șocat pe comentator.

În fine, chiar după acest meci în care s-a remarcat când aproape că și-a sufocat adversarul direct, Ronaldo a comis un gest golănesc, în momentul ieșirii sale de pe teren. Când a auzit că fanii lui Al-Hilal scandează, în mod ironic, numele lui Messi, portughezul și-a dus mâinile spre organele sale genitale. Momentul rușinos a și fost filmat, după cum se poate vedea mai jos:

Această reacție urâtă a lui Ronaldo, mai ales într-o țară conservatoare cum e Arabia Saudită, e taxată în mass-media, dar și pe rețelele de socializare. Potrivit gsp.ro , avocatul Nouf bint Ahmed a cerut chiar expulzarea starului de la Al-Nassr din cauza gestului său: „Comportamentul lui Ronaldo e infracțiune în Arabia Saudită. E un act indecent public, o dezonoare publică, infracțiune pedepsită cu închisoarea și, dacă ești străin, are ca efect deportarea. Vom depune o plângere la Ministerul Public. Nu urmăresc sportul, dar chiar dacă fanii lui Al-Hilal l-au provocat, el n-a reacționat corect“.

Clubul încearcă să bage mizeria pe sub preș

Ce a făcut Ronaldo a provocat un scandal atât de mare în Arabia Saudită, încât clubul Al-Nassr a fost nevoit să furnizeze o explicație penibilă, în tentativa de a băga mizeria pe sub preș și de a închide cazul. Concret, șefii lui Al-Nassr au spus că starul lor portughez și-a frecat organele genitale... din cauza unei lovituri primite în timpul meciului!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia