Ronaldo va juca în Arabia Saudită pe un salariu astronomic. El va ajuta statul arab să organizeze CM 2030

Ronaldo va juca în Arabia Saudită pe un salariu astronomic. El va ajuta statul arab să organizeze CM 2030

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a rămas liber de contract înaintea Cupei Mondiale, când s-a despărțit de Manchester United, dar va semna în curând cu Al-Nassr, club din Arabia Saudită. Acordul dintre părți ar fi deja total!

Cristiano Ronaldo a dezămăgit la Cupa Mondială din Qatar. Foto EPA EFE

Fotbalistul portughez s-a antrenat la Madrid după Cupa Mondială, apoi a mers în Dubai, de unde a plecat la Riyadh pentru a semna contractul cu Al-Nassr, scrie Marca. Spaniolii vorbesc despre un contract valabil până în 2030, împărțit astfel: Ronaldo va fi jucătorul lui Al-Nassr până în vara lui 2025, și ambasador al fotbalului saudit pentru încă cinci ani.

Arabii speră ca, pe durata ”mandatului” de ambasador, Cristiano Ronaldo să convingă FIFA și associațiile acesteia ca Arabia Saudită să primească găzduirea Cupei Mondiale din 2030. Saudiții au în plan o candidatură comună, alături de Egipt și Grecia.

Salariul enorm pe care-l va încasa Cristiano Ronaldo

Dacă va semna, Cristiano Ronaldo ar urma să aibă un salariu imens, de 200 de milioane de euro pe an pe durata contractului de jucător. Aceasta va crește când starul portughez va deveni oficial ambasador al fotbalului saudit.

Ronaldo a dezămăgit la Cupa Mondială din Qatar, ajungând rezervă în formația Portugaliei. Naționala lui Fernando Santos a cedat în sferturi în fața Marocului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi?