Rose McGowan, una dintre vedetele care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein, a fost arestată

Rose McGowan, una dintre vedetele care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein, a fost arestată

Actrița americană Rose McGowan a fost arestată marți după ce s-a predat poliției în apropierea capitalei federale Washington, fiind ulterior eliberată pe cauțiune, într-un caz de posesie de droguri, a anunțat biroul șerifului, citat de AFP.

Rose McGowan "s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenție pentru adulți din comitatul Loudoun", a explicat pentru AFP Kraig Troxell, purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din acest comitat din Virginia (est), confirmând o informație apărută în revista Variety.

Un mandat de arestare pe numele vedetei a fost emis la începutul acestui an de către poliția aeroporturilor din Washington. "Aeroportul (internațional) din Dulles se află în comitatul Loudoun", a indicat purtătorul de cuvânt, precizând că actrița a fost supusă verificărilor pentru "posesia unei substanțe controlate" în Statele Unite.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Rose McGowan a fost eliberată în schimbul unei cauțiuni de 5.000 de dolari, însă nu a putut oferi precizări cu privire la data la care actrița va trebui să apară în fața instanței.

Potrivit revistei menționate, mandatul de arestare a fost emis de către poliția aeroportului pe 1 februarie, după detectarea unor urme de stupefiante pe obiectele personale uitate de actriță într-un avion al companiei americane United Airlines. Conform Variety, ar fi vorba de cocaină.

Atunci când s-a făcut publică existența acestui mandat de arestare, în luna octombrie, actrița de 44 de ani a scris pe Twitter: "Încearcă să mă reducă la tăcere?", precizând că există un mandat de arestare pe numele său în Virginia.

Cu câteva zile mai devreme, ea îl acuzase pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein, de hărțuire sexuală, înainte de a afirma că a violat-o.

Declarațiile actriței constituie unul dintre vârfurile de lance ale celor care s-au plâns de comportamentul producătorului, în condițiile în care peste 100 de femei l-au acuzat pe Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală sau viol.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990