Rovana Plumb: PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte

Rovana Plumb: PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte

PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă de liderul liberalilor, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă, a afirmat joi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb.

"Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci, ca şi acum, Klaus Iohannis a cerut repetat şi insistent demisia premierului. Atunci, ca şi acum, a fost iniţiată începerea urmăririi penale a premierului. Acum, iată, o nouă acţiune gravă, care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă şi performantă, care a produs creştere economică şi a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor", a adăugat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

În opinia Rovanei Plumb, acesta "este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieşirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi, la Iaşi, că a depus la Parchetul General o sesizare privind anumite fapte săvârşite de premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după" adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...