Roxana Wring (USB) dezvăluie dictatura lui Trompy din PMB

Roxana Wring (USB) dezvăluie dictatura lui Trompy din PMB

Într-o postare acidă pe Facebook, Roxana Wring, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, povestește cum au loc ședințele de Consiliu Local în PMB.

Doamna Firea a început ședința, așa cum ne-a obișnuit deja, cu un discurs politic în care a enumerat binefacerile mandatului PSD care, deși nu a mișcat un fir de praf în două luni, pretinde că a făcut o capitală ca-n povești.
Chiar dacă bucureștenii nu văd și nu simt nimic PSD ar fi construit biserici, spitale, ar fi pus umărul la succesul olimpicilor români, ar fi dat caldură, ar fi dat, ar fi dat. Nu sunt sigură dacă include în acest pomelnicși binefacerile din mandatul PSD al domnului Oprescu, dar îl recită fara să clipească cu ochii atintiți în camerele de luat vederi din fundul sălii.

În ședința de joi a Consiliului General a fost un festival de cheltuire a banului public pentru campania PSD. 15 miloane de lei (3.4 milioane de euro) pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare despre cum vor fi folosiți acești bani publici, o sumă nespecificată pentru un teatru despre care nu știm nimic altceva decât că doamna Primar se va ocupa și că va fi ‘temporar’ și 215.000 de lei (48.000 euro) pentru un soclu pe care va fi pus un bust pe care nu l-am văzut și care nu are niciunul dintre avizele cerute de lege pentru amplasarea în Parcul Sala Palatului. Se vor obtine la un moment dat, ne-a asigurat domnul director al Administratiei Patrimoniului si Patrimoniului Turistic. Din fericire, soclul nu a trecut pentru că, spre deosebire de celelalte propuneri, avea nevoie de doua treimi la vot. Unde sunt vremurile de glorie ale dominației USL se va fi întrebat Gabriela Firea, când totul trecea fără nicio piedică.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Om de afaceri și cadru universitar, mort la doar 47 de ani după ce a căzut cu bicicleta

2 Da, Maia Sandu este...

3 Detaliul stupid din pașapoartele spionilor ruși, care-i dă de gol cu sutele

4 Cine ar fi noua iubită a lui Boncea după despărțirea de Loredana Groza

5 Vine uraganul? / Semne că piața imobiliară americană ar avea probleme