Rugby: Anglia a zdrobit Tonga, Africa de Sud a învins Ţara Galilor, în meciuri-test

Rugby: Anglia a zdrobit Tonga, Africa de Sud a învins Ţara Galilor, în meciuri-test

Naţionala de rugby a Angliei, lipsită de aportul căpitanului Owen Farrell, testat pozitiv la coronavirus, a zdrobit Tonga cu 69-3, sâmbătă seara, într-un meci-test care a avut loc pe Twickenham Stadium din Londra.

''Trandafirii", vicecampioni mondiali, au marcat nu mai puţin de 11 eseuri, dintre care 7 au fost transformate. Oaspeţii au punctat doar dintr-o lovitură de pedeapsă.

Pe Millenium Stadium din Cardiff, Ţara Galilor s-a înclinat cu 18-23 în faţa campioanei mondiale en-titre, Africa de Sud.

Galezii au fructificat 6 lovituri de pedeapsă, Springboks au reuşit un eseu şi au concretizat, la rândul lor, alte 6 lovituri de pedeapsă.

Într-o altă partidă, Franţa s-a impus, pe Stade de France, cu 29-20, în faţa Argentinei. ''Cocoşii galici" au reuşit două eseuri, ambele transformate, şi au mai marcat din cinci lovituri de pedeapsă. Sud-americanii au pus puncte din două eseuri, transformate, şi concretizarea a două lovituri de pedeapsă.

În alte meciuri-test de sâmbătă seara, Portugalia a învins cu 20-17 Canada, iar Fiji a trecut de Spania cu 43-13, la Madrid.

Aşa cum s-a anunţat, Noua Zeelandă a câştigat pe Stadio Olimpico, în faţa Italiei, cu 47-9, iar Irlanda a învins cu 60-5 Japonia.

România va juca un meci-test duminică, împotriva Uruguay, pe stadionul Payanini Center din Verona (Italia). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”