Rugby: Fostul căpitan al naţionalei Ţării Galilor, acuzat de un fost partener că i-a transmis HIV

Rugby: Fostul căpitan al naţionalei Ţării Galilor, acuzat de un fost partener că i-a transmis HIV

Potrivit dosarului instanţei, reclamantul, Ian Baum, 59 de ani, consideră că Thomas "nu şi-a luat măsurile de precauţie necesare” pentru a evita contaminarea. "A ascuns faptul că avea HIV şi mi l-a transmis”, a spus el într-un interviu pentru The Times.

Potrivit documentelor judecătoreşti, Baum spune că a aflat despre statutul HIV al lui Thomas, cercetând pe internet pastilele pe care le lua fostul jucător, susţinând că acestea erau vitamine atunci când erau de fapt un tratament pentru HIV.

Reclamantul, care spune că era HIV-negativ când a început să se întâlnească cu Thomas în 2013, susţine că Thomas a fost "coercitiv şi autoritari” pentru a împiedica statutul său HIV să iasă public. Fostul jucător a dezvăluit că a avut HIV în 2019.

Gareth Thomas, 48 ​​de ani, 100 de meciruri cu Ţara Galilor, a fost primul jucător de rugby din istorie care a recunoscut că este homosexual în 2009. De când s-a retras din teren, a devenit un activist pentru drepturile homosexualilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 De citit...

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…