Rugby: Lotul României a revenit de la Cupa Mondială

Rugby: Lotul României a revenit de la Cupa Mondială

Lotul României de rugby a revenit, marți, de la Cupa Mondială 2015, competiție care are loc Anglia și Țara Galilor. La Aeroportul Internațional ''Henri Coandă'', sportivii români, precum și reprezentanții Federației Române de Rugby au fost întâmpinați cu aplauze de zecile de suporteri, care au așteptat sosirea lor cu steaguri tricolore și buchete de flori.

Viorica Schipor, unul dintre suporteri, a declarat pentru AGERPRES: ''Am ținut să fiu prezentă la sosirea lor. Vreau să spun că am avut șansa să fiu prezentă și eu la Cupa Mondială de rugby și chiar am asistat la primele două meciuri ale echipei României. Păcat că nu am prins și victoria în fața Canadei. Mă bucur că au venit cu bine''.

''Bărbații de esență tare nu se întrec cu alții, ci cu ei înșiși!'', ori ''Nu contează pe cine ai în față, contează pe cine ai alături!'' se putea citi pe pancartele suporterilor îmbrăcați în tricouri galbene.

România a obținut, la această competiție, o singură victorie în Grupa D, 17-15 cu Canada, fiind învinsă de Franța cu 38-11, de Irlanda cu 44-10 și de Italia cu 32-22.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?