Rugby: Ţara Galilor, învinsă pe teren propriu de Scoţia în Turneul celor Şase Naţiuni

Rugby: Ţara Galilor, învinsă pe teren propriu de Scoţia în Turneul celor Şase Naţiuni

Selecţionata Ţării Galilor, deţinătoarea titlului, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 14-10, de reprezentativa Scoţiei, într-o partidă din cadrul Turneului celor Şase Naţiuni la rugby, disputată sâmbătă la Llanelli.

Scoţienii, care au condus cu 7-6 la pauză, au obţinut cu această ocazie prima lor victorie în deplasare după 18 ani în faţa galezilor, încheind în forţă actuala ediţie din Six Nations, întreruptă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus şi care s-a putut relua abia luna aceasta.

Punctele învingătorilor au fost reuşite de McInally (60) - eseu, Russell (9), Hasting (41) şi Hogg (80) - lovituri de penalitate, în timp ce pentru gazde au înscris Carre (30) - eseu, Biggar (31) - o transformare şi Halfpenny (65) - o lovitură de penalitate.

XV-le "Ciulinului" i-a stricat astfel sărbătoarea căpitanului galezilor, Alun Wyn Jones, care a stabilit un această ocazie un nou record de selecţii (149).

Tot sâmbătă mai sunt programate partidele Italia - Anglia şi Franţa - Irlanda.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir. editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”