Rugby: Trofeul Six Nations, pierdut în timpul petrecerii selecţionatei Franţei (presă)

Rugby: Trofeul Six Nations, pierdut în timpul petrecerii selecţionatei Franţei (presă)

Trofeul cucerit sâmbătă de selecţionata Franţei în Turneul celor Şase Naţiuni la rugby a fost pierdut, se pare, în timpul petrecerii la care "Les Bleus" au participat ulterior, scrie cotidianul L'Equipe.

Jucătorii şi staff-ul tehnic al XV-lui Franţei au sărbătorit victoria împreună cu familiile lor, într-un local aflat pe o barjă de pe fluviul Sena. La evenimentul care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică au participat şi alţi invitaţi, fiind prezente în total aproximativ 500 de persoane.

Potrivit lui Damian Penaud, unul dintre titularii Franţei în meciul decisiv cu Anglia de pe Stade de France, trofeul Six Nations ar fi ajuns în apele reci ale Senei, în timpul petrecerii.

"Trofeul a avut o seară frumoasă. Eu nu l-am avut toată seara, dar ştiu că a ajuns în Sena, la ora 6:00 dimineaţa. Nu am alte informaţii, nu ştiu unde se află", a declarat Penaud pentru postul de televiziune Canal Plus

Franţa a câştigat Turneul celor Şase Naţiuni după o aşteptare de 12 ani, realizând totodată al zecelea Grand Slam din istoria sa, în urma victoriei cu scorul de 25-13 (18-6) obţinută în faţa naţionalei Angliei, sâmbătă seara, pe arena Stade de France.

"Les Bleus", clasaţi pe locul secund în 2020 şi 2021, au încheiat neînvinşi actuala ediţie a Turneului celor Şase Naţiuni, după ce s-au impus, pe rând, în faţa Italiei (37-10), Irlandei (30-24), Scoţiei (36-17), Ţării Galilor (13-9) şi Angliei (25-13).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?