Ruptură clară între Daniel Niculae și Dan Șucu. Replica ironică a președintelui pentru patronul echipei

Ruptură clară între Daniel Niculae și Dan Șucu. Replica ironică a președintelui pentru patronul echipei

Sezonul centenarului, așa cum l-au numit rapidiștii, s-a transformat într-un fiasco pentru suflarea vișinii, după ce echipa a luat un singur punct în play-off din 21 posibile. Rezultatele dezastruoase l-au făcut pe patronul Dan Șucu să emită un comunicat critic, în care viza angajații clubului, în special pe cei responsabili cu latura sportivă.

Au apus vremurile în care Daniel Niculae și Dan Șucu zâmbeeau. Foto FC Rapid

Acționarul majoritar a anunțat că urmează instalarea unor manageri noi la Rapid, „care vor putea pregăti cum se cuvine sezonul următor”. Dan Șucu l-a indicat în principal pe președintele clubului, Daniel Niculae în textul transmis: „Mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor”.

Posstarea lui Daniel Niculae de pe Instagram

Posstarea lui Daniel Niculae de pe Instagram

Niculae (41 de ani), președintele clubului Rapid, i-a răspuns indirect acționarului Dan Șucu printr-o ironie, semn că ruptura este clară între cei doi. Acesta a publicat o fotografie cu el îmbrăcând tricoul Rapidului într-un meci oficial, cândva în primii ani ai carierei. „Rapidismul ăsta... boală veche...”, a scris Niculae.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”