Rus, COMUNISTUL cu MERŢAN

Rus, COMUNISTUL cu MERŢAN

Ioan Rus, vicepresedintele PSD si ministrul Transporturilor, a fost platit de catre comunisti cu 600 de lei pentru conducerea Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști(UASC) din Centrul Universitar Cluj-Napoca.

Ioan Rus l-a urmat la sefia UASC pe Ion Iliescu, primul presedinte al UASC-urilor, informează presa locală.

”Foștii comuniști ar face puțină ordine și pe Facebook. Ioan Rus, fostul Președinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din Centrul Universitar Cluj-Napoca[…] Studenții fiind priviți cu suspiciune, Partidul Muncitoresc din România înființează, în anul 1957, Uniunea Asociațiilor Studențești. Președintele comitetului de organizare a fost Ion Iliescu. În 1985, la vârsta de 30 de ani, Ioan Rus conducea UASC Cluj-Napoca, iar pentru înfăptuirea neabătută a hotărârilor Partidului Comunist Român era și retribuit, cu 600 lei lunar..”, arata Zoltan Gyorke pe pagina sa de Facebook care publica si o poza cu indemnizatia primita de Ioan Rus.

 ”Eu credeam ca acum cu aparitia generatiei acestuia a lui Victor Ponta, … Eu am fost membru al Partidului Comunist Roman fara indoiala. El(n.r. Victor Ponta) nu a trait in comunism, decat in adolescenta”, arata Ioan Rus intr-o marturisire la Protv.

Vicepreședintele PSD Ioan Rus a vorbit despre spirala Facebook în alegeri ce a adus eșecul PSD. Demonstrând, şi el, că aceşti dobitoci n-au înţeles nici ce li s-a întâmplat şi nici ce urmează să li se întâmple. Conform teoriei acestui cretin care se dă doct, nu este singurul caz, Comisarul.ro a fost un instrument de propagandă, de exemplu. De aceea a fost citit articolul cu Iliescu care spunea că Ponta şi Dtagnea au făcut din PSD un monstru de 400.000 de oameni în numai două zile?

 Despre tineretul care a votat candidatul de dreapta la alegerile prezidențiale 2014, Ioan Rus se întreabă ce legătură are un tânăr student sau muncitor cu dreapta politică. "Adică ce legătura are marfa cu ambalajul? În situația asta chiar niciuna. Nu poți să fii de dreapta, că nu ai nimic de apărat din valorile de dreapta ca și tânăr student, ai din valorile de stânga, că ai nevoie de asistență socială, de sprijin. Din cauza faptului ca social-democrația româneasca, să zicem așa, este succesoarea în drepturi și obligații, că așa s-a format, din Revoluția romana, cum s-a născut ea, în mai multe țări foste comuniste social-democrații au rămas succesori în drepturi și obligații ai fostelor partide comuniste", a spus Ioan Rus, la PRO TV. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă