Rus ucis de un soldat ucrainean de la câțiva metri. Cum s-a asigurat că invadatorul este mort VIDEO

Rus ucis de un soldat ucrainean de la câțiva metri. Cum s-a asigurat că invadatorul este mort VIDEO

Imaginile au fost filmate cu dronă, iar din ele se vede că militarul rus se afla într-o ascunzătoare a tranșeei când cei doi ucraineni aruncă o grenadă peste el.

Un soldat rus aflat tranșee a fost lichidat de un ucrainean de la câțiva metri, cu o grenadă. Din imaginile surprinse de dronă se vede că aceasta cade aproape de rus, dar pe partea de sus a șanțului, așa că acesta scapă cu viață.

Într-un al doilea film, același soldat ucrainean se apropie de tranșeea unde se afla rusul și trage în succesiune rapidă peste 10 gloanțe în acesta de la o distanță de doar 2-3 metri.

Celălalt coleg al ucraineanului amorsează o grenadă și o aruncă peste trupul rusului deja mort, vrând să se asigure că nu va mai supraviețui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…