Ruse, meci de vis la Paris: Gabriela a reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri ale anului

Ruse, meci de vis la Paris: Gabriela a reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri ale anului

În așteptarea meciului pe care Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) îl va juca, astăzi, la Paris, românii au trăit o surpriză frumoasă oferită de o altă jucătoare de la noi, Gabriela Ruse (26 de ani, 148 WTA).

Gabriela Ruse. FOTO: Arhiva Adevărul

Ajunsă și ea pe tablou după un succes în calificări, cu Zvonareva (257 WTA), Garbriela părea că va părăsi repede Capitala Franței. Pentru că a fost spulberată, în primul set, de chinezoaica Lin Zhu (30 de ani, 57 WTA): 6-0 în 22 de minute!

Doar că, după acest prim set catastrofal, Ruse a reușit revenirea anului: 6-1, 6-1 în următoarele două seturi și o calificare spectaculoasă, în turul II, la capătul unui meci de o oră și 36 de minute.

În următoarea partidă de la Trophee Clarins (WTA 125), Ruse va întâlni învingătoarea duelului Mladenovici (220 WTA) – Hibino (83 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Cine sunt cei 300 de securiști și colaboratori care au certificate și indemnizații de revoluționari

5 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza