Rusia a creat o zonă de excludere aeriană deasupra regiunii Donbas

Rusia a creat o zonă de excludere aeriană deasupra regiunii Donbas

Rusia a creat o zonă de excludere aeriană deasupra regiunii Donbas din estul Ucrainei, ce include regiunile Doneţk şi Lugansk, transmite vineri Reuters, preluând agenţia Interfax, care citează un responsabil al separatiştilor din autoproclamata Republică Populară Doneţk.

Oficialul respectiv a făcut acest anunţat în contextul în care în Republica Populară Lugansk, autoproclamată, lideri separatişti au afirmat că armata ucraineană a bombardat cinci aşezări de cinci ori într-un interval de 24 de ore, potrivit dpa, care preia agenţia TASS.

Un reprezentant al republicii separatiste a precizat că în total în aceste bombardamente au fost avariate 18 vase şi o grădiniţă, precum şi o uzină metalurgică, care a rămas fără curent.

Informaţia nu a putut fi verificată independent, menţionează dpa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…