Rusia: Incendiu la un depozit de petrol situat pe malul Mării Negre, la circa 240 de kilometri de Crimeea

Rusia: Incendiu la un depozit de petrol situat pe malul Mării Negre, la circa 240 de kilometri de Crimeea

Un incendiu a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți la un depozit de petrol din orașul Tuapse, în regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, după ce o dronă a fost văzută deasupra acestui loc, relatează presa rusă, potrivit Reuters.

FOTO Twitter @NOELreports

Potrivit unui oficial local, incendiul a izbucnit la ora locală 02.30. Flăcările s-au răspândit pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați înainte de a fi stinse.

„Tancurile petroliere nu au fost afectate. Nu a existat o scurgere de produse petroliere. Nu au existat răniţi”, a declarat șeful administraţiei locale, Serghei Boiko.

Tuapse se află pe malul Mării Negre, la circa 240 de kilometri sud-est de peninsula Crimeea, anexată de Rusia în martie 2014.

De la începutul războiului la scară largă în Ucraina, la 24 februarie 2022, incidente sporadice au fost raportate la infrastructura de petrol şi gaze din regiunile de lângă țara vecină.

Moscova a acuzat frecvent Kievul că trimite drone pe teritoriul rusesc.

Ucraina nu şi-a asumat oficial responsabilitatea pentru astfel de incidente, deşi uneori a sugerat că se află în spatele lor, transmite agenția de presă Reuters, preluată de Agerpres .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa