Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

Un videoclip cu un militar speriat al Forțelor Armate ale Federației Ruse, care a fost luat prin surprindere de ucraineni în timp ce dormea, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un militar cu o mitralieră a fost prinsă în cadru, făcându-și drum prin pădure spre tabăra rusă. El observă un soldat rus care doarme pe pământ.

O secundă mai târziu, invadatorul s-a trezit. Judecând după expresia lui, această trezire nu a fost cea mai plăcută din viața lui. Ocupantul este speriat și apreciază clar perspectivele unei întâlniri cu Forțele Armate ale Ucrainei.

Armata ucraineană a decis să sporească motivația celor ce pot da informații și a promis o compensație frumoasă pentru orice adversar prins. Pentru un soldat din formația „DNR/LNR”, poți câștiga 200$; un soldat rus avea un preț puțin mai mare - 300 USD; un ofițer subaltern poate fi predat pentru 400 USD;

Ucrainenii pot câștiga 500 USD pe un ofițer superior/pilot; Kadyroviții, celebri pentru videoclipurile lor Tik-Tok, vor aduce 600 de dolari celor care îi fac captivi.

După atacul asupra aerodromului din Crimeea, chiar și susținătorii lui Putin și ai regimului său din autoproclamata republică Donețk „DNR” au devenit dezamăgiți de armata rusă. Ei nu înțeleg de ce invadatorii au atâtea eșecuri și unde se află echipamentul lor militar lăudat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean