Ryanair, reacție amuzantă la scandalul orgiei gay în care a fost surprins politicianul maghiar ce promova familia tradițională

Ryanair, reacție amuzantă la scandalul orgiei gay în care a fost surprins politicianul maghiar ce promova familia tradițională

Compania aeriantă Ryanair a avut o reacție amuzantă după ce europarlamentarul maghiar József Szájer, promotorul familiei tradiționale și un important aliat al lui Viktor Orban, a fost prins de autoritățile belgiene la o orgie gay în Bruxelles.

”Vreți să plecați rapid din Bruxelles? Avem zboruri de la doar 14,99 euro (în acest caz nu recomandăm locul de la geam”, a scris compania pe Twitter, cu referire directă la un articol care arăta că europarlamentarul Fidesz a sărit pe geam și a încercat să scape pe burlanul clădirii atunci când poliția a întrerupt partida de sex la care participau 25 de bărbați.

Reamintim că europarlamentarul József Szájer a demisionat. Parchetul din Bruxelles îl acuză și de deținere de droguri, deși Szajer a negat că ar fi avut stupefiante asupra sa. József Szájer, unul dintre liderii de marcă ai Fidesz, este autorul unui amendament în Constituție prin care căsătoria poate fi oficiată doar între un bărbat și o femeie.

Postarea Ryanair:


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...