S-a aflat care va fi viitoarea reședință a familiei Obama după plecarea de la Casa Albă

S-a aflat care va fi viitoarea reședință a familiei Obama după plecarea de la Casa Albă

Președintele american, Barack Obama, și familia sa vor rămâne la Washington după încheierea celui de-al doilea mandat la Casa Albă, în ianuarie 2017. Ei vor închiria o casă din cartierul Kalorama din Washington DC, relatează CNN și The Telegraph.

Potrivit unor informații, reședința aparține lui Joe Lockhart, fost secretar de presă în timpul președinției lui Bill Clinton. Lockhart și soția sa, Giovanna Gray Lockhart, editor la revista Glamour, nu au dorit să comenteze subiectul, despre care a informat pentru prima dată publicația Politico. Casa Albă a refuzat, de asemenea, să comenteze.

Casa a fost construită în 1928, are nouă camere și opt băi, plus o toaletă de serviciu și a fost vândută în 2014 cu peste 5 milioane de dolari.

Obama, care a locuit la Chicago înainte de a deveni președinte în 2009, a dezvăluit că va rămâne împreună cu familia la Washington după ce va pleca de la cea mai faimoasă adresă din lume — numărul 1600 din Pennsylvania Avenue — în ianuarie 2017.

"Vom rămâne câțiva ani la Washington DC, probabil până când va termina Sasha", a declarat președintele, în martie, referindu-se la studiile gimnaziale pe care le urmează fiica sa mai mică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei