S-a aflat, în fine, de ce Victoria Beckham nu zâmbește niciodată!

S-a aflat, în fine, de ce Victoria Beckham nu zâmbește niciodată!

Este un lucru cunoscut că Victoria Beckham este o personalitate destul de rece. În public sunt rare ocaziile în care schițează vreun zâmbet. Marți, 28 martie, creatoarea de modă a explicat în cele din urmă de ce.

Văzută marți pe aeroportul din Los Angeles, fosta membră Spice Girls devenită stilist și femeie de afaceri a oferit o explicație pentru seriozitatea ei legendară, grație inscripției cu litere negre de pe tricoul alb pe care îl purta: "Fashion stole my smile" (Moda mi-a furat zâmbetul).

Asta explică totul! Pentru că atunci când vine vorba de modă, soția vedetei fotbalului David Beckham nu glumește! Foarte concentrată pe cariera sa, femeia de afaceri este o adevărată perfecționistă... Poate acesta este într-adevăr motivul pentru care ea are o imagine foarte gravă, comentează closermag.fr.

Tricoul, care face parte din cea cea mai recentă colecție a creatoarei de modă, este disponibil în ediție limitată pe site-ul ei, la prețul de 115 de dolari sau 107 de euro, conform huffingtonpost.fr.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...