S-a ÎNCINS TĂRÂȚA la PSD: Zgonea, AMENINȚAT de Șerban Nicolae, a vrut să-și dea DEMISIA

S-a ÎNCINS TĂRÂȚA la PSD: Zgonea, AMENINȚAT de Șerban Nicolae, a vrut să-și dea DEMISIA

Ședință incendiară la Parlament, la grupurile parlamentare reunite ale PSD! Șerban Nicolae, omul lui Iliescu și sluga lui Cătălin Voicu, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea că a trădat partidul și că joacă la două capete. Și n-a fost singurul. Zgonea s-a enervat și a amenințat cu demisia. A spus cuvinte care nu pot fi reproduse și a dat să plece dar a fost oprit de Florin Iordache. Zgonea a fost acuzat că a cedat prea repede în fața lui Gabriel Oprea când a acceptat ca marți să se dea vot pe propunerea pentru conducerea SIE. Mai mulți pesediști aveau deja un dinte împotriva lui Zgonea chiar din timpul votului pe Strategia Națională de Apărare. Când iarăși i-a făcut poftele lui Oprea.

Zgonea şi-a atras mânia colegilor în momentul în care l-a întrerupt pe Şerban Nicolae care reproşa conducerii partidului că nu a reuşit să amâne votul în plen pentru numirea lui MRU la SIE pînă la toamnă. „De ce trebuie să ascultăm de UNPR?”, a întrebat Şerban Nicolae, moment în care Zgonea i-a întrerupt discursul.

Colegii săi au început să strige la el, suficient de tare pentru a se auzi prin uşa sălii de şedinţă: „Nu se poate să ne conduci tu aşa pe noi, că nu eşti vătaf! Aşa faci de multă vreme!”.

Zgonea a replicat oferindu-se să renunţe la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor: „dacă vreţi eu mă retrag din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

După şedinţă, Zgonea a declarat că este normal să fie mai „emoţionali” colegii săi, dar că aceştia nu i-au cerut demisia. Zgonea, suspectat că serveşte interesele lui Klaus Iohannis în parlament, a explicat că are o relaţie instituţională foarte bună cu Preşedintele. Totodată, Zgonea a spus că PSD nu ar avea nimic de câştigat dacă votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ar fi amânat pînă în septembrie.

Decizia este ca PSD nu va fi prezent la votul de marti privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al SIE.

Ședința nu s-a terminat...


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă