S-a întâmplat în Germania!

S-a întâmplat în Germania!

Un medic din Germania se confruntă cu acuzații penale după ce ar fi vaccinat nu mai puțin de 20.000 de persoane contra coronavirus, dar folosind un ser propriu, dezvoltat chiar de el.

Circa 200 de persoane stăteau la coadă duminică, 28 noiembrie, în fața centrului de vaccinare improvizat, când poliția a intervenit și l-a închis, potrivit Irish Times.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că medicul Winfried Stöcker apucase deja să administreze circa 50 de doze din serul propriu în ziua respectivă, până să ajungă autoritățile.

Medicul controversat, care este și proprietarul aeroportului din Lübeck, insistă că serul său este eficient în proporție de 97% împotriva Covid-19.

”Dr Stöcker nu a fost prezent, nu a administrat vaccinuri și nu se confruntă cu acuzații”, a declarat avocatul său Wolfgang Kubicki, un membru de frunte al Partidului Liber Democrat (FDP) din Germania, care face parte din noul guvern de coaliție din Berlin.

Procurorii de stat din Lübeck văd lucrurile altfel. Luni au anunţat că au demarat o anchetă ce vizează patru medici, cu vârste cuprinse între 61 şi 81 de ani, pentru implicarea în centrul de vaccinare neautorizat.

Contactat de tabloidul Bild, Dr. Stöcker a spus că nu și-a prezentat vaccinul pentru aprobare, deoarece procesul „ar dura prea mult și ar costa milioane”.

„Avem o responsabilitate față de pacienți, nu față de stat, dar poliția a oprit totul”, a spus bărbatul de 74 de ani.

Doctorul spune că a testat serul pe el însuși și pe aproximativ 100 de voluntari înainte. În total, el susține că aproximativ 20.000 de persoane l-au primit.

„Aproximativ 2.000 dintre ei sunt sub observație, nu au fost înregistrate efecte secundare până în prezent și doar 10 s-au infectat”, a spus el.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România