S-au aflat echipele care retrogradează în Liga 2. UTA Arad și FC Argeș merg la baraj

S-au aflat echipele care retrogradează în Liga 2. UTA Arad și FC Argeș merg la baraj

Vineri seară s-au decis echipele din Liga 1 care au retrogradat în eșalonul secund, dar și cele două formații care se vor lupta la baraj pentru rămânerea în prima ligă de fotbal.

Foto Getty Images

CS Mioveni și Chindia Târgoviște retrogradează în Liga 2

Chindia Târgoviște avea nevoie de o victorie în ultima etapă pe teren propriu cu Voluntari, însă a reușit doar o remiză, scor 2-2 și va retrograda direct în liga secundă, de pe penultima poziție în clasament.

Chiar dacă mai are un meci de disputat, CS Mioveni este matematic retrogradată de pe ultimul loc, fiind la 13 puncte în urma primei echipe care scapă de retrogradarea directă.

UTA Arad și FC Argeș merg la baraj

UTA Arad a reușit o remiză pe teren propriu cu FC U Craiova și își joacă ultima șansă pentru rămânerea în primul eșalon contra celor de la Gloria Buzău. Chiar dacă mai este o etapă de disputat în liga secundă, Gloria Buzău va merge la baraj de pe locul 4 indiferent de rezultatul celor de la Unirea Dej care nu ar fi primit licența pentru sezonul următor. Buzoienii profită și de lipsa licenței a celor de la CSA Steaua și pot reveni în prima ligă dacă îi înving pe arădeni în meciul direct.

FC Argeș a reușit o victorie extrem de importantă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești și merge la baraj unde va avea o misiune foarte dificilă deoarece adversara sa se va decide în weekend și va fi una dintre Dinamo și Oțelul Galați. Argeșenii au câștigat cu 3-0 partida cu Petrolul, formație care a primit 2 cartonașe roșii în doar 10 minute.

Ce echipe se lupta pentru un loc în Conference League

U Craiova 1948 a încheiat playout-ul pe locul 1 cu o remiză în deplasarea de la Arad, scor 1-1. Formația lui Adrian Mititelu a obținut 36 de puncte la final de sezon și se va lupta pentru un loc în cupele europene. Cealaltă echipă din playout care își joacă șansa pentru un loc la masa bogațiilor este FC Voluntari.

Deși era mare favorită pentru locul secund, Petrolul a pierdut ultimele 2 meciuri, așa că Voluntari a profitat în ultima etapă și a obținut punctul de care avea nevoie pentru a încheia sezonul pe locul secund, după remiza cu Chindia Târgoviște, scor 2-2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…