Sabin Ilie râde de Tavi Popescu și FCSB: Declarații antologice despre niște anomalii fotbalistice VIDEO

Sabin Ilie râde de Tavi Popescu și FCSB: Declarații antologice despre niște anomalii fotbalistice VIDEO

Despre Sabin Ilie (48 de ani) s-a spus, pe bună dreptate, că nu și-a atins niciodată potențialul maxim, spre deosebire de fratele său, Adrian Ilie (49 de ani). Din păcate pentru Sabin, lipsa seriozității și-a pus amprenta pe cariera lui. Dar, chiar și așa, în CV-ul său se regăsesc niște formații la care jucătorii români de astăzi nu prea mai ajung: Fenerbahce (1997) și Valencia (1998-2002).

La formația din Istanbul, atacantul român a adunat 14 meciuri și 3 goluri. La „lilieci“, în schimb, unde fratele său a făcut furori, Sabin a dezamăgit: 62 de minute adunate în doar trei apariții oficiale pe teren. Nu doar sportivul Sabin Ilie a avut o viață dezordonată, ci și omul din afara terenului, după retragerea din activitate. Spre lauda sa însă, el s-a mai redresat, în ultimii ani.

Acum, într-o apariție mediatică rară, Sabin Ilie a fost invitat la podcastul Business Philosophy, realizat de jurnalistul Romeo Chiriac. Aici, în cadrul unei discuții savuroase, fostul vârf a atins mai multe subiecte. Printre care situația lui Octavian Popescu (20 de ani). Care s-a arătat revoltat de neconvocarea sa la naționala U21, în condițiile în care, cu foarte mici excepții, prestațiile sale au fost șterse. De asemenea, Sabin Ilie a fost amuzat de faptul că, la FCSB, o anomalie fotbalistică, rolul antrenorului a fost redus la o simplă „marionetă“.

Ce a spus Sabin Ilie la podcastul Business Philosophy?

*Când cei de afară urmăresc un jucător român, primul lucru la care se uită îl reprezintă duelul unu contra unu. Uitaţi-vă ce e în cupele europene. Dacă intră Mbappe la Tavi Popescu, îl bagă la programul Rabla. Cineva din Spania l-a urmărit, l-a văzut şi mi-a spus: «Are piciorul cât mâna mea. E greu să dribleze așa». Le lipesc antrenamentele jucătorilor români, un program bine stabilit, pe un an, nu pe o lună.

*Antrenorul Stelei (n.r. – FCSB), săracul ce să facă și el dacă sună Gigi... Bagă-l pe ăla. E bine că mai învață ăștia mici câte un cuvânt două în engleză.

VEZI PODCASTUL BUSINESS PHILOSOPHY CU SABIN ILIE

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat