Sabrina Ionescu, oh my goodness! Comentatorii americani, scoși din minți după recordul din All Star Game VIDEO

Sabrina Ionescu, oh my goodness! Comentatorii americani, scoși din minți după recordul din All Star Game VIDEO

Sabrina Ionescu, jucătoare la New York Liberty, a transformat 25 din cele 27 de aruncări de trei puncte la All Star Game, doborând recordul din baschetul american, depășind chiar și performanțele de eficacitate ale băieților din NBA.

Jucătoare cu părinți din România, Sabrina Ionescu a reușit o performanță istorică în concursul de trei puncte WNBA All Star. Apărătorul New York Liberty a făcut 37 de puncte dintr-un posibil de 40, ratând doar două din cele 27 de aruncări încercate. Ea a bătut recordul nu numai din WNBA, ci și din NBA, atât la feminin, cât și la masculin!

Sportiva româno-americană i-a scos din minți pe comentatorii americani, care pur și simplu au luat foc în timpul evoluției Sabrinei. Aceasta a ratat prima lovitură, dar apoi a înscris 20 de coșuri la rând, dintre care două de valoare triplă. Sabrina Ionescu nu a ratat din nou până la ultima lovitură din penultima rundă, care a contat dublu.

Sabrina Ionescu e vedetă peste Ocean. Foto Facebook

În turul final , Ionescu le-a învins pe Sami Whitcomb, de la Seattle Storm, care a rămas la 22 de puncte, și pe Arike Ogunbowale, de la Dallas Wings, care a avut doar 11.

Recordul anterior pentru un concurs de 3 puncte WNBA a fost deținut de Allie Quigley, care a atins 30 de puncte anul trecut. Americanca le câștigase pe ultimele două și are patru titluri în palmares, dar de data aceasta nu a putut participa. Probabil ar fi venit degeaba, pentru că Sabrina Ionescu a spulberat recordul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat