Șah-mat Rusia+PSD/ALDE

Șah-mat Rusia+PSD/ALDE

Reportaje-Live : Șah-mat Rusia+PSD/ALDE

Uniunea Europeana este in plin razboi informational. Dusmanii Europei unite, puternice si suverane o vor cu orice pret dezbinata. O Europa puternica si stabila schimba echilibrul de putere mondial.

In acest razboi proxy , Romania, Polonia si tarile baltice sunt in prima linie. Am tot scris ca razboiul nu se mai poarta cu arme ca pe vremuri. In vremurile noastre razboiul se poarta economic si informativ. Sunt ani de zile de cand Rusia+Iran+China (RIC) duc o lupta crancena pe toate planurile cu lumea civilizata. Este o lupta intre totalitarism, frica si control pe de-o parte si lumea libera, civilizatie si democratie asa cum e ea cu bune si rele, imperfecta si uneori dura cu cei slabi economic.

Daca este vreun idiot pe aici care considera ca rusii sau chinezii sunt mai civilizati sau dezirabili occidentului, il invit sa se mute in Rusia sa muste din civilizatia lui Putin sau in China unde impartirea pe clase si restrangerea drepturilor cetatenilor in functie de scoring este o realitate. Scuzati paranteza dar am alergie la tampitii care nu inteleg lucruri atat de simple.

In acest razboi proxy, occidentul aplica sanctiuni economice Rusiei, Iranului si tocmai a marit taxele vamale Chinei. Grupul RIC riposteaza economic si mai ales informational. Exploateaza falii de dezbinare ideologice in societatile occidentale, sustine partide extremiste, urmareste slabirea coeziunii UE si NATO prin exacerbarea nationalismului stupid si mai ales corup cu bani sau santajeaza politicieni de prim rang. Banii lor murdari cumpara constiinte. Banii lor corup politicieni in toate tarile occidentale, sustin televiziuni gen Antena3 si Romania Tv si finanteaza partide extremiste in toata Europa. In tara la noi controleaza partide gen PSD, ALDE, UDMR etc.

Nici o tara din Europa nu este imuna. In Franta au creat vestele galbene, in Austria au cumparat politicieni (ati vazut scandalul de azi). Nu se dau in laturi de la nimic si se merge pana la asasinarea celor incomozi chiar pe teritoriul statelor occidentale. Vi se pare exagerat? Aduceti-va aminte de tentativa de asasinat asupra prim-ministrului muntenegrean pentru a impiedica aderarea Muntenegrului la NATO.

Toate acestea au scopul de a destabiliza, de a crea haos si de a distruge NATO si UE. Ei stiu foarte bine ca puterea vine din uniune si fac totul sa destabilizeze si sa dezbine. De aceea alegerile parlamentare sunt cruciale pentru viitorul Europei si al nostru.

A fost suficient un Cambridge Analytica si un Brexit pentru ca lumea civilizata sa inteleaga pericolul razboiului proxy si ingerintelor din ce in ce mai curajoase ale Rusiei si Chinei in treburile interne ale statelor occidentale. Incet (prea incet dupa parerea mea) occidentul s-a trezit si raspunde atacului informational masiv. Personaje gen Dragnea, Tariceanu si restul scalvilor si tradatorilor de tara din jurul lor, sunt simpli pioni in aceasta lupta, cumparati sau santajati. Am scris mult despre acest lucru.

De data aceasta e diferit!

De data aceasta occidentul intelege miza imensa a alegerilor europene si actioneaza. Avem sansa sa dam o lovitura grupului RIC si partidelor si indivizilor finantati sau controlati de ei. Occidentul este in sfarsit in ofensiva.

Si iata de ce cred ca aceste alegeri vor fi castigate de Romania libera si curata.

1. Vor fi observatori in toate sectiile de votare. Sondajele la iesirea de la urne vor fi mai exacte ca niciodata.

2. In Romania este in plina desfasurare cea mai mare operatiune speciala NATO de cyber security la care participa 1200 de specialisti. Search pe Google dupa Steadfast Cobalt 2019. Aceasta operatiune are rolul de a preintampina manipularea votului populatiei folosind instrumente gen Cambridge Analytica.

3. Facebook monitorizeaza foarte atent orice tentativa de fakenews si activitatea conturilor false. Au fost sterse mii de conturi false in ultimele zile intr-o actiune fara precedent in istorie.

Toate acestea plus o populatie tot mai "trezita" si decisa sa lupte pentru viitorul ei vor da sah mat Rusiei si PSD/ALDE in aceste alegeri.

HAI LA VOT IN 26 MAI!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...