Șah: Remiză în partida a 11-a a meciului pentru titlul mondial dintre Magnus Carlsen și Serghei Karjakin

Șah: Remiză în partida a 11-a a meciului pentru titlul mondial dintre Magnus Carlsen și Serghei Karjakin

A 11-a partidă dintre norvegianul Magnus Carlsen, campionul mondial en titre de șah, și rusul Serghei Karjakin, challengerul oficial, pentru titlul suprem, care are loc la New York, s-a terminat remiză după numai 34 de mutări, iar scorul este 5,5 -5,5, informează site-ul competiției.

A fost rândul rusului să aibă piesele albe și s-a jucat pentru a patra cincea oară partida intitulată de comentatori ''spaniola închisă'' .

Duminică este zi de pauză, următoarea partidă și ultima, a 12-a, este programată luni, când deținătorul titlului suprem va avea avantajul de debut al pieselor albe.

Meciul va avea loc pe parcursul a 12 partide, fiind declarat câștigător primul care atinge cota de 6,5 puncte. În caz de egalitate, se vor desfășura partide de departajare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 Așa arată prostia made in Rusia...

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO Stare de șoc în rândul propagandiștilor Rusiei după exploziile de la baza aeriană din Crimeea