Șah: Remiză în partida a noua a meciului pentru titlul mondial dintre Magnus Carlsen și Serghei Kariakin

Șah: Remiză în partida a noua a meciului pentru titlul mondial dintre Magnus Carlsen și Serghei Kariakin

A noua partidă dintre norvegianul Magnus Carlsen, campionul mondial en titre de șah, și rusul Serghei Kariakin, challengerul oficial, pentru titlul suprem, care are loc la New York, s-a terminat remiză după numai 74 de mutări și Kariakin conduce cu scorul de 5-4, informează site-ul competiției.

A fost rândul rusului să aibă piesele albe și s-a jucat pentru a patra oară partida intitulată de comentatori ''spaniola închisă'' .

Joi se dispută partida cu numărul 10, când este rândul campionului mondial să beneficieze de avantajul de debut al pieselor albe, iar vineri este o nouă zi de pauză.

Meciul va avea loc pe parcursul a 12 partide, fiind declarat câștigător primul care atinge cota de 6,5 puncte. În caz de egalitate, vor avea loc partide de departajare.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…