Salariile pe care le încasează lunar, în cont, jucătoarele vicecampioanei României, CSM București

Salariile pe care le încasează lunar, în cont, jucătoarele vicecampioanei României, CSM București

Gazeta Sporturilor  face publice salariile pe care le încasează lunar, în cont, jucătoarele vicecampioanei României, CSM București, dar și veniturile antrenorilor care conduc clubul patronat de Primăria Capitalei.

Așa cum se știa, cel mai mare salariu la echipa feminină de handbal îl are Cristina Neagu, jucătoarea care se află acum în recuperare după operația suferită la genunchi în luna ianuarie. 

Cristina Neagu are un salariu net de 17.500 de euro și este urmată în top de norvegianca Nora Mork, cu 14.200 de euro. Andrea Lekici închide top trei salarii cu venituri nete lunare de 11.300 de euro. 

La polul opus, cele mai mici încasări le au jucătoarele tinere. Extrema stânga Bianca Marin are doar 770 de euro, Denisa Vâlcan 1.000 de euro, iar Ștefania Jipa 1.300 de euro. 

Antrenorul Tomas Ryde are și el cel mai mare contract dintre tehnicienii care activează în Liga Națională feminină, având 10.000 de euro pe lună. Ajutorul său, antrenorul cu portarii Goran Lars Lindsgard, are un venit net de 2.000 de euro. 

5.000.000 de euro e bugetul vicecampioanei României în acest sezon. CSM are drept obiectiv câștigarea campionatului României și calificarea în Final Four-ul Ligii CampionilorCitește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 SF curat...