SALTELISTA, mai JAVRĂ nu se poate! Pe EI „atât i-a dus capul”, dar pe tine, NEMERNICO, ce te-a reținut să votezi?

Vedem că a venit deja noaptea și nimeni nu o taxează pe javra asta de SALTELISTĂ pentru declarația de o nemernicie fără precedent după votul pentru salvarea angajatorilor de rude! Legiferare trecută prin Parlament cu 306 de VOTURI PENTRU și O SINGURĂ ABȚINERE!

Saltelista s-a declarat ”neplăcut surprinsă” de faptul că şi colegii săi liberali au votat pentru adoptarea legii prin care aleşii care şi-au angajat rudele la birourile parlamentare până în 2013 nu pot fi urmăriţi de ANI. Păi, bine mă, nemernico, tu nu ești deputată? Tu ce făceai în momentul votului? Și tu și scârba de Blaga? De ce mă, nenorocită mincinoasă și jegoasă, nu te-ai dus în sală să votezi împotrivă? Pentru ce ești, nesimțito, plătită din banii noștri? Să ne sfidezi inteligența cu astfel de declarații jegoase?

Înţeleg că s-a votat unanim. Credeţi-mă că sunt neplăcut surprinsă. Atât i-a dus capul. Mai mult de atâta nu am ce să comentez şi o să-i întreb şi eu pe cei doi lideri de grup de la noi, că de la PSD nu pot să am pretenţii, eram obişnuită să voteze aşa. Mă surprinde că sunt colegi de la noi care au votat cot la cot cu PSD. (…) Nu pot să-i înţeleg pe cei care au votat dezincriminarea faptelor de conflict de interese anterioare. O să cer o explicaţie. Nu mă puneţi să vă spun acum despre sancţiuni pentru că aş vrea să aud ceea ce spun liderii de grup”, a spus Alina Gorghiu, miercuri, la Parlament, potrivit agerpres.ro.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …