SALTELISTA, mai JAVRĂ nu se poate! Pe EI „atât i-a dus capul”, dar pe tine, NEMERNICO, ce te-a reținut să votezi?

Vedem că a venit deja noaptea și nimeni nu o taxează pe javra asta de SALTELISTĂ pentru declarația de o nemernicie fără precedent după votul pentru salvarea angajatorilor de rude! Legiferare trecută prin Parlament cu 306 de VOTURI PENTRU și O SINGURĂ ABȚINERE!

Saltelista s-a declarat ”neplăcut surprinsă” de faptul că şi colegii săi liberali au votat pentru adoptarea legii prin care aleşii care şi-au angajat rudele la birourile parlamentare până în 2013 nu pot fi urmăriţi de ANI. Păi, bine mă, nemernico, tu nu ești deputată? Tu ce făceai în momentul votului? Și tu și scârba de Blaga? De ce mă, nenorocită mincinoasă și jegoasă, nu te-ai dus în sală să votezi împotrivă? Pentru ce ești, nesimțito, plătită din banii noștri? Să ne sfidezi inteligența cu astfel de declarații jegoase?

Înţeleg că s-a votat unanim. Credeţi-mă că sunt neplăcut surprinsă. Atât i-a dus capul. Mai mult de atâta nu am ce să comentez şi o să-i întreb şi eu pe cei doi lideri de grup de la noi, că de la PSD nu pot să am pretenţii, eram obişnuită să voteze aşa. Mă surprinde că sunt colegi de la noi care au votat cot la cot cu PSD. (…) Nu pot să-i înţeleg pe cei care au votat dezincriminarea faptelor de conflict de interese anterioare. O să cer o explicaţie. Nu mă puneţi să vă spun acum despre sancţiuni pentru că aş vrea să aud ceea ce spun liderii de grup”, a spus Alina Gorghiu, miercuri, la Parlament, potrivit agerpres.ro.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Rareş Bogdan o pune la punct pe Fiola după atacul xenofob la adresa președintelui: Vom face plângere!

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake