SALTELISTA, mai JAVRĂ nu se poate! Pe EI „atât i-a dus capul”, dar pe tine, NEMERNICO, ce te-a reținut să votezi?

SALTELISTA, mai JAVRĂ nu se poate! Pe EI „atât i-a dus capul”, dar pe tine, NEMERNICO, ce te-a reținut să votezi?

Vedem că a venit deja noaptea și nimeni nu o taxează pe javra asta de SALTELISTĂ pentru declarația de o nemernicie fără precedent după votul pentru salvarea angajatorilor de rude! Legiferare trecută prin Parlament cu 306 de VOTURI PENTRU și O SINGURĂ ABȚINERE!

Saltelista s-a declarat ”neplăcut surprinsă” de faptul că şi colegii săi liberali au votat pentru adoptarea legii prin care aleşii care şi-au angajat rudele la birourile parlamentare până în 2013 nu pot fi urmăriţi de ANI. Păi, bine mă, nemernico, tu nu ești deputată? Tu ce făceai în momentul votului? Și tu și scârba de Blaga? De ce mă, nenorocită mincinoasă și jegoasă, nu te-ai dus în sală să votezi împotrivă? Pentru ce ești, nesimțito, plătită din banii noștri? Să ne sfidezi inteligența cu astfel de declarații jegoase?

Înţeleg că s-a votat unanim. Credeţi-mă că sunt neplăcut surprinsă. Atât i-a dus capul. Mai mult de atâta nu am ce să comentez şi o să-i întreb şi eu pe cei doi lideri de grup de la noi, că de la PSD nu pot să am pretenţii, eram obişnuită să voteze aşa. Mă surprinde că sunt colegi de la noi care au votat cot la cot cu PSD. (…) Nu pot să-i înţeleg pe cei care au votat dezincriminarea faptelor de conflict de interese anterioare. O să cer o explicaţie. Nu mă puneţi să vă spun acum despre sancţiuni pentru că aş vrea să aud ceea ce spun liderii de grup”, a spus Alina Gorghiu, miercuri, la Parlament, potrivit agerpres.ro.




Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...