„Salvăm” România/Propunerea USR la Educație nu a lucrat în domeniu și nu e profesoară

„Salvăm” România/Propunerea USR la Educație nu a lucrat în domeniu și nu e profesoară

Lista Cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse luni la Parlament, conducerile celor două Camere urmând să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură.

Propunerea pentru ministerul Educației este Corina Atanasiu.

Ultimul loc de muncă a fost cel de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Cv- ul ei conține nu mai puțin de 10 pagini.

Între 2014 și 2021 a fost Director la CAIES – Centrul de Analiza si Inovare Economico-Sociala unde s-a ocupat de „Managementul resurselor umane ale organizației (15 angajați), managementul activităților, coordonare bugete/proiecte, atragere de fonduri, reprezentarea organizației în relația cu terții”.

Funcția care apare cel mai des în cv este cea de „expert evaluator”. Din aceasă poziție a evaluat proiecte de infrastructură socială, educație rutieră, dezvoltare locală, majoritatea cu fonduri europene.

Timp de trei ani a fost Coordonator regional/ Coordonator Centru de Resurse pentru Economie Socială – CERES.

Deși este deținătoare a unei licențe în științele educației în anii ’90, activitatea sa în domeniu s-a limitat, potrivit propriului CV, doar la câteva proiecte de finanțare și, mai recent, la un ONG al părinților, lansat la începutul anului trecut în prezența Danielei Vișoianu de la Coaliția pentru Educație, consilier parlamentar și fost consilier al ministrului Monica Anisie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante