Sanna Marin anunță că s-a testat antidrog. Premierul susține că nu a consumat droguri

Sanna Marin anunță că s-a testat antidrog. Premierul susține că nu a consumat droguri

În urma scandalului izbucnit după ce a luat parte la o petrecere, Sanna Marin a decis să făcu un test antidrog. Premierul Finlandei susține că nu a consumat niciodată droguri ilegale.

Premierul Finlandei susține că nu a consumat droguri FOTO: EPA-EFE

„Am făcut, astăzi, un test antidrog, iar rezultatele vor veni pe parcursul unei săptămâni. Niciodată în viața mea nu am consumat droguri”, a spus Sanna Marin în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul finlandez Sanna Marin a apărut într-o înregistrare video, postată pe reţele socializare, petrecând împreună cu alte personalităţi, între care deputatul Ilmari Nurminen şi prezentatoarea de televiziune Tinni Wikström, dezvăluie ziarul Iltalehti, relatează site-ul Politico.

Într-o înregistrare video, postată în mai multe clipuri pe Instagram Stories, Marin dansează cu exuberanţă împreună cu mai mulţi prieteni, iar în fundal se aud persoane care strigă ceva despre cocaină, dezvăluie ziarul în ediţia de miercuri.

Șefa guvernului finlandez a fost criticată aspru

În urma apariției mai multe clipuri video în care premierul apare alături de mai mulți artiști, influenceri sau politiceni dansând și distrându-se, Sanna Marin a fost aspru criticată.

Mikko Karna, un deputat al opoziţiei, a scris pe Twitter că Marin ar trebui să se supună unui test antidrog.

„Oamenii au voie să aştepte asta de la premierul lor”, a subliniat el într-un mesaj postat pe Twitter.

Sanna Marin: Sunt niște imagini private ce nu erau menite să fie publice

Premierul finlandez a declarat, în urma videoclipurilor apărute pe rețelele de socializare, că nu are nimic de ascuns și nu a săvârșit nicio faptă ilegală.

„Acestea sunt nişte imagini private ce nu erau menite să fie făcute publice”, a declarat Sanna Marin, pentru cotidianul finlandez Iltalehti.

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a recunoscut că a petrecut "într-un mod turbulent", dar a declarat că este supărată că imaginile, care au stârnit critici din partea adversarilor politici, au fost dezvăluite în presă, transmite CNN.

Videoclipurile o arată pe Marin, liderul Finlandei în vârstă de 36 de ani, dansând cu prietenii într-un cadru privat. „Aceste videoclipuri sunt private şi au fost filmate într-un spaţiu privat. Mă deranjează faptul că acestea au devenit cunoscute publicului", a declarat Marin reporterilor din Kuopio, Finlanda.

Premierul finlandez nu este la prima abatere

Nu este prima dată când viaţa privată a lui Marin a devenit politizată în Finlanda. Anterior, aceasta şi-a cerut scuze publicului în 2021, după ce a apărut o fotografie cu ea într-un club de noapte, după ce ministrul finlandez de externe a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

„Am greşit. Ar fi trebuit să mă gândesc mai atent la situaţie", a declarat Marin într-un interviu televizat de postul public de televiziune Yle la acea vreme.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”