Șantaj cu filmulețe deocheate, între studente, la UMF Iași! Flagrant organizat de anchetatori în plină stradă din cauza videochatului!

Șantaj cu filmulețe deocheate, între studente, la UMF Iași! Flagrant organizat de anchetatori în plină stradă din cauza videochatului!

O tânără a fost condamnată la Iași, după ce a fost acuzată că și-a șantajat o colegă. Conform anchetatorilor, cele două, inculpata și partea vătămată, sunt studente la UMF Iași. Inculpata este acuzată că și-a șantajat colega, cerându-i bani pentru a nu da publicității un presupus filmuleț cu victima, în timp ce ar fi făcut activități de videochat, relatează bzi.ro.

Dosar incendiar, pe rolul instanțelor ieșene! O tânără a fost pedepsită de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzată de comiterea unor infracțiuni. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus ieri condamnarea Dianei Atănăsoae (fostă Butnariu) la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj și participație improprie la infracțiunea de fals intelectual, în formă continuată.

„Instanța ia act că persoana vătămată I.R. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au menționat judecătorii.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată.

De unde a pornit scandalul

Scandalul a pornit între cele două studente la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr.T. Popa” Iași. Recent, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a Dianei Atănăsoae (fostă Butnariu), pentru șantaj și participație improprie la fals intelectual în formă continuată. Diana Atănăsoae (fostă Butnariu), studentă la UMF, a ajuns în fața judecătorilor ieșeni, în urma organizării unui flagrant.

Citește articolul integral pe bzi.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…