Săptămâna modei de la New York - Şampanie, Paris Hilton şi muzică rap la parada lui Philipp Plein

Săptămâna modei de la New York - Şampanie, Paris Hilton şi muzică rap la parada lui Philipp Plein

Creatorul de modă german Philipp Plein nu i-a dezamăgit luni pe adepţii tendinţei bling-bling care a devenit o tradiţie la prezentările sale din cadrul Săptămânii modei de la New York, unde invitaţii au fost trataţi cu şampanie şi caviar şi s-au bucurat de prezenţa lui Paris Hilton, relatează AFP.

Designerul născut la Munchen a ignorat anul acesta marile spaţii neprimitoare optând pentru un restaurant din centrul Manhattan-ului, The Grill. De la debuturile sale în urmă cu zece ani, Philipp Plein face senzaţie cu prezentările sale pentru care nu face economie de bani.

Invitaţii săi, aproape 200 de persoane, au fost trataţi cu şampanie la discreţie şi stridii la acest cocktail improvizat pentru a putea asista la parada modei.

Au fost două prezentări de modă, prima pentru marca Billionaire, creată de fostul patron de Formula 1 Flavio Briatore, şi a doua după un miniconcert de muzică soul, pentru marca Philipp Plein.

Pentru propria marcă, designerul german a păstrat liniile directoare ale unei mode glamour, cu pietre brodate, pufoiace galbene ample, şorturi mini din piele sau costume cu imprimeuri militare.

Deşi este un obişnuit al marilor show-uri, Philipp Plein rămâne un nume puţin cunoscut printre marii creatori de modă prezenţi la Fashion Week de la New York şi preferă să evolueze în stilul său aparte. El vrea ca spectacolele să marcheze diferenţa şi să uimească o lume întreagă.

Luni, manechinele sale au defilat pe muzică electronică şi rock, mai ales pe melodia 'Cocaine' a lui Eric Clapton, sub privirile starletei Paris Hilton şi actorului Mickey Rourke, în timp ce o dronă a survolat sala.

Potrivit ziarului New York Post, unul dintre prietenii lui Kanye West l-ar fi amăgit pe Philipp Plein să-i dea 900.000 de dolari cu promisiunea că celebrul rapper va veni la parada sa. Prietenul a dezminţit clar aceste acuzaţii.

Seara s-a încheiat cu un concert rapid al starului muzicii rap Lil Pump, care a făcut parte din defilare.

Săptămâna modei de la New York continuă până miercuri.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu