Şapte străini iubitori de off-road ilegal, amendaţi de jandarmi după ce au fost prinşi cu ATV-urile pe Muntele Mic

Şapte străini iubitori de off-road ilegal, amendaţi de jandarmi după ce au fost prinşi cu ATV-urile pe Muntele Mic

Şapte cetăţeni străini au fost amendaţi de jandarmi după ce au fost prinşi pe Masivul Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin, în timp ce efectuau curse off-road ilegale într-o zonă protejată.

"Muntele Mic nu este paradisul off-road-ului! Astăzi, au aplicat amenzi în valoare de 14.000 de lei celor care au crezut că pe Muntele Mic te poţi plimba cu ATV-ul fără să respecţi legile şi natura. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, în urma desfăşurării activităţilor de patrulare pe traseele montane, au surprins în fondul forestier şapte persoane, cetăţeni străini, care nu au respectat legislaţia şi au intrat cu ATV-urile fără aprobarea administratorului fondului forestier. Celor şapte iubitori de off - road, jandarmii montani le-au prezentat legislaţia privind folosirea autovehiculelor de teren în arealele naturale, totodată fiindu-le aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.000 lei. Nu prin sancţiuni trebuie să conştientizăm cât de importantă este natura!", se arată într-un mesaj al Jandarmeriei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...