Şapte zile de vacanţă pentru Real Madrid, după înfrângerea dură din El Clasico

Şapte zile de vacanţă pentru Real Madrid, după înfrângerea dură din El Clasico

Fotbaliştii de la Real Madrid vor beneficia de 7 zile de vacanţă, după înfrângerea la scor (0-3) din El Clasico, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, în faţa marelui rival, Barcelona, ziua convocării anunţată de antrenorul Zinedine Zidane fiind 30 decembrie.

O săptămână pentru deconectare şi reîncărcarea bateriilor, dar şi cu planuri individuale de pregătire uşoară pentru fiecare jucător, specifică, pentru a nu le fi afectată forma fizică. Cei mai mulţi dintre componenţii campioanei mondiale intercluburi se vor duce în ţările de origine, majoritatea cu avioane private.

La antrenamentul programat la ora 17,00 pe 30 decembrie se va declara zi a porţilor deschise, cu accesul liber al suporterilor, ca în fiecare an de sărbători. Pe 4 ianuarie 2018 este programat primul joc oficial, cu Numancia, în Cupa Spaniei. AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

4 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România