Sărbătorile, test suprem pentru nativii unei zodii. Cum se vor compromite, ce rușine vor păți în văzul lumii

Sărbătorile, test suprem pentru nativii unei zodii. Cum se vor compromite, ce rușine vor păți în văzul lumii

Sărbătorile îi vor purta ghinion unei zodii. Nativii din Balanță vor păți o mare rușine din cauza consumului exagerat de alcool. Deși sunt considerați echilibrați, cei născuți în zodia Balanței vor bea fără măsură.

O zodie se va face de râs, de sărbători FOTO Shutterstock

O zodie va avea mari probleme de sărbători. În loc să se distreze și să fie cât mai relaxați, nativii născuți în zodia Balenței vor trece prin momente penibile.

Nu doar că Balanțele vor fi puse în situații neplăcute față de cei din jur, dar din cauza băuturilor alcoolice vor avea și probleme de sănătate. De asemenea, comportamentul său se va schimba radical, iar familia și prietenii aproape că nu îi vor mai recunoaște. Nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că o Balanță poate să se facă de răs.

Specialiștii îi avertizează pe nativii din zodia Balanță să consume alcool cu prudență, dacă vor să nu devină subiect de bârfă chiar de sărbători.

Citește articolul integral pe click.ro

Deși cei născuți în această zodie nu dă bir cu fugiţii la prima greutate, ci dimpotrivă, obstacolele o determină să lupte şi mult, de dată aceasta le vine să intre în pământ de rușine. În general, aşteaptă aceleaşi lucruri de la partener, de aceea îl va alege cu grijă şi „până la adânci bătrâneţi“. Nimeni nu ştie mai bine decât acest semn zodiacal sǎ cântǎreascǎ și sǎ analizeze o problemǎ pânǎ la decizia finală. De aceea, lângă un astfel de nativ nu poţi decât să te simţi pe veci în siguranţă.

„Până la adânci bătrâneți“ este sloganul care guvernează această zodie. Odată ce și-au găsit jumătatea, au cele mai lungi și trainice relații.

Totodată, Balanţa este zodia cea mai sinceră din horoscop. Pare că am spus totul cu asta, însă aceşti native au mult mai multe calităţi. Iubeşte din tot sufletul şi este familistă convinsă.

O persoană născută sub semnul Balanţei ţine la oamenii din jur şi adesea îi pune în prim- plan. Dă dovadă de altruism atât pentru cei dragi, cât şi pentru necunoscuţii care îi cer ajutorul. Nu ezită niciodată să ofere sprijin și nu așteaptă nimic în schimb.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...