Șase fetițe au murit în SUA după ce au fost proiectate în afara mașinii. Cea mai mică avea doar un an VIDEO

Șase fetițe au murit în SUA după ce au fost proiectate în afara mașinii. Cea mai mică avea doar un an VIDEO

Șase fete au murit și alte două persoane au fost rănite în urma unui accident de mașină produs duminică dimineață pe Autostrada I-24 din Tennessee, SUA, au anunțat autoritățile , notează CBS News.

Duminică, la primele ore ale dimineții, personalul de urgență a intervenit după ce o mașină s-a răsturnat pe Autostrada I-24 West, în apropiere de kilometrul 23, a precizat într-un comunicat Serviciul medical de urgență din comitatul Robertson.

Medicii care au ajuns la fața locului, nu au putut face nimic ca să le salveze pe fetele, care aveau „vârste cuprinse între 1 și 18 ani”. Potrivit autorităților, ele au fost aruncate în afara vehiculului în momentul impactului, acestea fiind găsite pe carosabil.

FOTO: Twitter

O femeie despre care anchetatorii cred, de asemenea, că a fost aruncată din mașină a fost găsită în stare critică. Ea a fost tratată la fața locului, iar după a fost transportată cu un elicopter la un spital local.

Șoferul mașinii, un bărbat adult, se afla în stare stabilă, cu răni minore, au declarat oficialii. El a fost transportat cu o ambulanță la spital.

Autoritățile încearcă să identifice victimele și să afle motivul care a dus la producerea accidentului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…