Satu Mare: Cei trei deţinuţi au decedat intoxicaţi cu fum, potrivit legiştilor

Satu Mare: Cei trei deţinuţi au decedat intoxicaţi cu fum, potrivit legiştilor

Decesul celor trei deţinuţi din Penitenciarul Satu Mare implicaţi în incendiul izbucnit miercuri seara a fost cauzat de asfixierea în urma intoxicaţiei cu fum, potrivit concluziilor provizorii ale medicilor legişti.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, incendiul din penitenciar a fost provocat de trei deţinuţi care au baricadat cu paturi şi saltele uşa celulei în care se aflau alături de alte şapte persoane private de libertate, după care au dat foc saltelelor.

"În aceste condiţii, trei deţinuţi au decedat, iar doi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, starea lor fiind bună. Concluziile provizorii ale medicului legist de la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare au fost acelea că decesul celor trei persoane s-a datorat asfixiei provocată de intoxicaţia cu fum", se arată în comunicatul menţionat.

Conform sursei citate, procurorii efectuează în acest caz cercetări privind infracţiunea de omor calificat. AGERPRES / (AS - autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

5 De citit!