Satu Mare: Coadă de doi km de TIR-uri în vama Petea; timpul de așteptare este de 300 de minute

Satu Mare: Coadă de doi km de TIR-uri în vama Petea; timpul de așteptare este de 300 de minute

Sute de camioane formează, joi, o coadă de circa doi kilometri la ieșirea din țară prin vama Petea, timpul de așteptare fiind de 300 de minute, potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației, Radu Lungu, a explicat, pentru AGERPRES, că rândul s-a format din cauza faptului că pe teritoriul statului vecin a fost restricționată circulația camioanelor, fiind Ziua Ungariei.

"În momentul de față, timpul de așteptare este de 300 de minute. Infrastructura punctului e doar pentru o bandă pentru camioane. Restricția a fost valabilă din 14 martie ora 23,00 până în 15 martie ora 23,00, după restricție toate TIR-urile sunt în sensul de ieșire. Controlul se face comun cu partea maghiară, merge destul de repede, în câteva ore sperăm să se fluidizeze. S-a suplimentat și personalul, la controlul lucrează doi polițiști de frontieră, unul la controlul documentului și celălalt care verifică TIR-ul", a declarat Lungu.

Circulația înspre vama Petea se desfășoară greu, o bandă fiind ocupată din centrul localității Dorolț de TIR-uri care așteaptă la rând.

AGERPRES/(A — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Irina Poenaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...