Satu Mare: Fiul familiei ucise în comuna Apa, reținut pentru omor; suspectul neagă acuzațiile

Satu Mare: Fiul familiei ucise în comuna Apa, reținut pentru omor; suspectul neagă acuzațiile

Fiul familiei ucise în comuna Apa a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, suspectul urmând să fie prezentat miercuri judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, a declarat procurorul Marius Iancu.

"Parchetul Satu Mare a emis ordonanță de reținere pe numele lui Rentea Răvan Mircea, persoană pe care noi o suspectăm pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. S-a dispus și punerea în mișcare față de inculpatul Rentea Răzvan Mircea, astfel că astăzi, 29.11.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare să facă o propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile", a spus Iancu.

Potrivit acestuia, ordonanța de reținere a fost emisă după cercetările la fața locului, audierea unor martori și a rezultatului unor probe științifice.

"În baza probelor administrate până în prezent, declarațiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetările la fața locului, rezultatul unor probe științifice de la fața locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziția că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. (...) Potrivit declarațiilor preliminare, acesta neagă săvârșirea faptelor", a mai spus procurorul Marius Iancu.

Bărbatul reținut, în vârstă de 33 de ani, este suspectat că vineri, 24 noiembrie, și-a ucis părinții — mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar și bunica de 80 de ani, în propria locuință din comuna Apa.

AGERPRES/(A — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Nona Jalbă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …