Satu Mare: Fiul familiei ucise în comuna Apa, reținut pentru omor; suspectul neagă acuzațiile

Satu Mare: Fiul familiei ucise în comuna Apa, reținut pentru omor; suspectul neagă acuzațiile

Fiul familiei ucise în comuna Apa a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, suspectul urmând să fie prezentat miercuri judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, a declarat procurorul Marius Iancu.

"Parchetul Satu Mare a emis ordonanță de reținere pe numele lui Rentea Răvan Mircea, persoană pe care noi o suspectăm pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. S-a dispus și punerea în mișcare față de inculpatul Rentea Răzvan Mircea, astfel că astăzi, 29.11.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare să facă o propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile", a spus Iancu.

Potrivit acestuia, ordonanța de reținere a fost emisă după cercetările la fața locului, audierea unor martori și a rezultatului unor probe științifice.

"În baza probelor administrate până în prezent, declarațiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetările la fața locului, rezultatul unor probe științifice de la fața locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziția că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. (...) Potrivit declarațiilor preliminare, acesta neagă săvârșirea faptelor", a mai spus procurorul Marius Iancu.

Bărbatul reținut, în vârstă de 33 de ani, este suspectat că vineri, 24 noiembrie, și-a ucis părinții — mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar și bunica de 80 de ani, în propria locuință din comuna Apa.

AGERPRES/(A — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Nona Jalbă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”