Satu Mare: Patru persoane, reţinute pentru trafic de droguri; 19 doze de cocaină ridicate

Satu Mare: Patru persoane, reţinute pentru trafic de droguri; 19 doze de cocaină ridicate

Patru persoane din judeţul Satu Mare au fost reţinute pentru trafic de droguri, în urma efectuării unor percheziţii domiciliare fiind ridicate 19 doze de cocaină, informează, miercuri, un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 10 percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, la o grupare ce ar fi comercializat drogurile în municipiul Satu Mare.

"Poliţiştii au efectuat o prindere în flagrant delict şi au pus în executare 10 mandate de percheziţie domiciliară în localităţile Satu Mare şi Negreşti Oaş. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 19 doze de cocaină, 2 cântare de precizie, un grinder, 2 telefoane mobile şi diferite sume de bani. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…