Satu Mare: Peste 1.000 de protestatari la sediile PSD și ALDE și în centrul orașului

Satu Mare: Peste 1.000 de protestatari la sediile PSD și ALDE și în centrul orașului

Peste 1.000 de persoane au protestat vineri seara în centrul municipiului Satu Mare împotriva modului în care Guvernul a adoptat marți seara ordonanța de urgență de modificare a Codurilor penale.

* LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO)

Coloana de câteva sute de protestatari s-a adunat în Pasajul Corneliu Coposu, iar până la sediul PSD Satu Mare li s-au mai alăturat alte sute de persoane, estimările fiind că la sediul social democraților cifra protestarilor a depășit 1.000 de persoane.

De la sediul PSD coloana s-a deplasat la Tribunalul Satu Mare, la sediul ALDE și înapoi în Pasajul Corneliu Coposu, unde s-a înjumătățit. Ulterior, sutele de presoane care au rămas la protest au pornit din nou pe același traseu.

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale precum "Hoții!", "DNA să vină să vă ia!", "Dragnea, nu uita, țara asta nu-i a ta", "Hoții vin, noaptea când dormim!", "Abrogați, apoi plecați", având pancarte cu inscripțiile "Jos cu toți, mama lor de hoți", "Ciuma Roșie".

Și la această mai sunt sute de manifestanți în centrul orașului, autorizația de desfășurare a protestului fiind valabilă până la ora 24,00.

AGERPRES / (AS — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!