Satu Mare: Peste 1.000 de protestatari la sediile PSD și ALDE și în centrul orașului

Satu Mare: Peste 1.000 de protestatari la sediile PSD și ALDE și în centrul orașului

Peste 1.000 de persoane au protestat vineri seara în centrul municipiului Satu Mare împotriva modului în care Guvernul a adoptat marți seara ordonanța de urgență de modificare a Codurilor penale.

* LIVE UPDATE Protest în București: Peste 90.000 de persoane în Piața Victoriei (FOTO)

Coloana de câteva sute de protestatari s-a adunat în Pasajul Corneliu Coposu, iar până la sediul PSD Satu Mare li s-au mai alăturat alte sute de persoane, estimările fiind că la sediul social democraților cifra protestarilor a depășit 1.000 de persoane.

De la sediul PSD coloana s-a deplasat la Tribunalul Satu Mare, la sediul ALDE și înapoi în Pasajul Corneliu Coposu, unde s-a înjumătățit. Ulterior, sutele de presoane care au rămas la protest au pornit din nou pe același traseu.

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale precum "Hoții!", "DNA să vină să vă ia!", "Dragnea, nu uita, țara asta nu-i a ta", "Hoții vin, noaptea când dormim!", "Abrogați, apoi plecați", având pancarte cu inscripțiile "Jos cu toți, mama lor de hoți", "Ciuma Roșie".

Și la această mai sunt sute de manifestanți în centrul orașului, autorizația de desfășurare a protestului fiind valabilă până la ora 24,00.

AGERPRES / (AS — autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu