Saudiţii, fără milă cu antrenorii români: Doi „decapitaţi“ în decurs de 24 de ore

Saudiţii, fără milă cu antrenorii români: Doi „decapitaţi“ în decurs de 24 de ore

Campionatul saudit, ediţia 2021-2022, s-a încheiat luni şi, de atunci, au început să curgă ştirile despre schimbările de pe băncile tehnice ale diferitelor echipe.

Primul care şi-a încheiat mandatul, în ciuda unor gesturi şocante la adresa conducătorului clubului său, a fost Marius Şumudică. După cum Adevărul a arătat aici , românul a avut nişte gesturi atât de ciudate, încât până şi prinţul saudit a fost vizibil jenat.

Dacă Şumudică va rămâne, foarte probabil, în Arabia Saudită, însă la o formaţie mai mică, Al-Raed, în schimb, viitorul lui Cosmin Contra e în „ceaţă“. Fostul selecţioner a „reuşit“ să piardă titlul cu Al-Ittihad Jeddah, după ce, la un moment dat, echipa sa avea un avans de peste 10 puncte în fruntea clasamentului!

Furioşi din cauza acestui rateu, şefii de la Al-Ittihad au decis să încheie conturile cu Contra, care astfel rămâne cu un gust amar după prima sa experienţă în zona arabă.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!