Sava: Am primit agrementul din partea MDRAP; putem intra în legalitate cu Arena Națională

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, anunță că PMB a primit agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării transmise, însoțită de expertiza laboratorului din Italia, precizând că este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că se poate intra în legalitate cu Arena Națională. * Comisia de avizare a acordat agrementul pentru copertina Arenei Naționale (surse)

''Mai așteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment. Mă bucur că domnul viceprim-ministru Vasile Dîncu a înțeles, într-un final, că aceasta era calea legală de urmat și nu cea sugerată de așa-zis experții, care ne recomandau să udăm cu apă acoperișul și să aducem mai multe forțe de ordine la stadion în ziua meciurilor. Nu, asta ar fi fost o 'cârpeală românească', pe care IGSU n-ar fi putut să o accepte, în condițiile legii. Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiți să apelăm la soluția înlocuirii acoperișului. Ar fi fost costisitor și inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Națională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiții de siguranță'', a scris edilul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Comisia de avizare din cadrul Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcții a acordat, luni, agrementul tehnic pentru copertina stadionului Arena Națională, în urma unei solicitări făcute de asocierea JV Max BOGL — Astaldi, au precizat anterior, pentru AGERPRES, surse din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

3 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

4 Asta e de pușcărie! A explodat prima bombă cu ceas lăsată de PSD! Comisia Europeană a decis că ajutorul de sta…

5 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend